SkiDiscovery-Marketingshoot-groepsfoto

SkiDiscovery Marketing Shoot

SkiDiscovery in Den Haag is een bekende indoor skischool die veel waarde hecht aan actuele foto's. Studio THEMED zorg daarvoor.

Het project:

SkiDiscovery is een bekende indoor skihal in Den Haag. Elke seizoen worden er hier honderden mensen getraind door goed opgeleide ski- en snowboardinstructeurs. Voor SkiDiscovery is actualiteit een must als het gaat om hun beeldbank. SkiDiscovery had dan ook de wens om dynamische en realistische  foto’s te laten maken, alsmede foto’s van de verschillende themadagen voor hun socialmediakanalen en andere marketing doeleinde. SkiDiscovery en studio THEMED hebben elkaar goed kunnen vinden. Fotograaf en eigenaar Joost Essenstam, die zelf ook ski-instructeur is, wist dan ook goed hoe hij het skiën en de lessen kon vertalen naar dynamische foto’s. Een mooi en creatieve shoot om uit te mogen voeren met top resultaten.

Voor mij is actualiteit met foto's van essenstieel belang. Ik wil graag onze cursisten laten zien wie er bij ons werken, hoe kundig ze zijn en de passie die zij hebben voor skiën en met plezier overdragen.

Weten hoe de foto’s worden ingezet? Neem snel een kijkje op